چگونگی ذبح و نحر در فقه اسلامی

در این مقاله، نخست مقدمه‌ای دربارۀ روش ذبح در سه دین زرتشتی، یهودیت و مسیحیت به اختصار آمده است؛ آن گاه بحثی فقهی پیرامون چگونگی‌ ذبح و نحر و این که در ذبح، چه اعضایی باید قطع شوند مطرح شده است و اقوال‌ علمای امامیه در این مساله و مقول مختار با ادله بررسی گردیده و برای ملموس‌تر شدن‌ مسأله، بحثی علمی در مورد اجزاء گردن حیوان به طور مختصر ذکر شده است. همچنین مسأله بیهوش کردن حیوان قبل از ذبح و نحر، مطرح گشته و نظر برخی فقها و قول مختار در مورد آن بیان شده است. در پایان نیز طی بحثی کوتاه، نظر فقهای اهل‌ سنت در مورد چگونگی ذبح و نحر آمده است.

کلید واژه ها: ذبح ، نحر ، رگ ، ذبح و نحر ، قطع ، یهود ، گاو ، چگونگی ذبح و نحر ، دین زرتشتی ، روایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خروج از نسخه موبایل